Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, 47χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος τραυματίστηκε όταν κτυπήθηκε στο κεφάλι από μεταλλική πλατφόρμα σκαλωσιάς που υποχώρησε, ενώ εργαζόταν σε υπό ανέγερση κτιριακό συγκρότημα ξενοδοχείου της τουριστικής Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις επτά το πρωί όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μεταλλική πλατφόρμα που ήταν τοποθετημένη πάνω σε σκαλωσιά στον δεύτερο όροφο, αφαιρέθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άτυχο εργάτη και να τον τραυματίσει.
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, επισκληρείδιο αιμάτωμα, πολλαπλά κατάγματα σπονδυλικής στήλης και κάταγμα αυχένα και θωρακικής μοίρας.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Τη σκηνή του ατυχήματος επισκέφθηκαν, για εξετάσεις, μέλη της Αστυνομίας και Λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.


ΚΥΠΕ