Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Δημάρχων Πάφου και Θάσου



Την ανάπτυξη μιας στενής και γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Πάφου και Θάσου προς όφελος των αντίστοιχων τοπικών κοινωνιών, αποφάσισαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων Φαίδωνας Φαίδωνος και Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Γραφείο του Δημάρχου Πάφου, συζητήθηκε και αποφασίστηκε μεταξύ άλλων  η συνεργασία των δύο Τοπικών Αρχών στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, της νεολαίας και της τρίτης ηλικίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διοργάνωση ανταλλαγής επισκέψεων μεταξύ δημοτών της τρίτης ηλικίας κατά τον προσεχή Νοέμβριο και Μάρτιο σε Πάφο και Θάσο αντίστοιχα, η  ανταλλαγή καλλιτεχνικών σχημάτων για εμπλουτισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων στις δύο πόλεις,  η διοργάνωση επαφών μεταξύ των επιχειρηματιών του τουρισμού και η συνεργασία σε θέματα νεολαίας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Στη συνάντηση των δύο Δημάρχων παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών του Δήμου Πάφου Παναγιώτης Βορκάς, Λίνος Τσοκκάς και Μαρίνος Στυλιανού, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Θάσου Γιάννης Πλαφοδέλης.

Ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία της Θάσου βρίσκονται στην πόλη μας με την ευκαιρία των  παραστάσεων που θα δώσουν απόψε και αύριο στο Μαρκίδειο, θεατρικά σχήματα από το ελληνικό νησί.

Σημειώνεται πως απόψε Παρασκευή, στις 8.00 το βράδυ θα παρουσιαστεί το έργο «Γαμήλιο Θάσου» από την Δημοτική Ομάδα Λιμένα Θάσου, ενώ αύριο Σάββατο στις 11.00 το πρωί θα παρουσιαστεί το έργο  «Σωσίβιος» από την Θεατρική Δημοτική Ομάδα Λιμεναρίων Θάσου



κυπε