Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Δείτε αποκλειστικά στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ τα μοντέλα που θα λάβουν μέρος στο Awards Film Festival στις Κάνες. ΦΩΤΟ



Διαγωνισμός καλύτερων μοντέλων και ηθοποιών θα διεξαχθεί στις Κάνες στα πλαίσια του Awards Film Festival. Θα βραβευθούν οι καλύτερες ταινίες κινηματογράφου στα 71 χρόνια του θεσμού.

Το φεστιβάλ κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί 8-21 Μαΐου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Carlton Beach hotel στις Κάνες. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 300 εστεμμένα μοντέλα από διάφορες χώρες.

 Η επιτροπή θα απαρτίζεται από την οικογένεια του διεθνούς κινηματογράφου. Από γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και κινηματογραφικούς παραγωγούς.

Τα καλύτερα μοντέλα θα συμμετάσχουν σε διεθνείς πασαρέλες αλλά και στην εβδομάδα μόδας στον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Λονδίνο. Οι καλύτεροι ηθοποιοί θα συμμετέχουν στις επόμενες κινηματογραφικές ταινίες.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει  με επίδειξη μόδας.  Θα γίνονται συνεντεύξεις όπου η κάθε διαγωνιζόμενη θα διαβάσει ένα μικρό ρόλο.  

Την οργάνωση και την παραγωγή έχει αναλάβει η   prestige show production με πρόεδρο τη Σταυρούλα Νικολάου σε συνεργασία με την seven Continents production. Η εκδήλωση έχει Φιλανθρωπικό χαρακτήρα.