Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.
Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νοτιοδυτικά παράλια παροδικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα προσήνεµα, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά αρχικά στα δυτικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, από το µεσηµέρι και µετά. Την Τρίτη, το πρωί θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα δυτικά και στα βόρεια.

 Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα δυτικά και στα βόρεια.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Τρίτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: