Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Δύο πτώματα βρέθηκαν σε διαμέρισμα στην Παλιά Λευκωσία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις πίσω από τον εντοπισμό του πτώματος γυναίκας σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα που ανήκει σε άντρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή φέρει τραύμα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Πρόκειται για 52χρονη αλλοδαπή με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Την πληροφορία για τον εντοπισμό της γυναίκας έλαβαν οι αρχές γύρω στις 6 το απόγευμα.

Τα μέλη έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν την νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το δεύτερο πτώμα

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις για εξετάσεις, ενώ οι αρχές διερευνούν φόνο πίσω από την νεκρή γυναίκα.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής για διενέργεια αυτοψίας.


https://omegalive.com.cy


Σε συναγερμό βρίσκεται από το απόγευμα η Αστυνομία, η οποία, μετά από πληροφορία, μετέβη σε διαμέρισμα, στην οδό Περικλέους στην παλιά Λευκωσία, όπου εντόπισε δύο πτώματα, μία γυναίκα και έναν άντρα.
 
Η αλλοδαπή γυναίκα, 52 ετών, εντοπίστηκε με τραύματα στον λαιμό, ενώ τραύματα από μαχαίρι έφερε και ο άντρας.
 
 
Δίπλα από το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε μία ανθοδέσμη, με τους ανακριτές να θεωρούν πως πρόκειται για «κλειδί» στην υπόθεση.
 
Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο ο άντρας σκότωσε την 52χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του ή κατά πόσο τρίτο πρόσωπο, που βρισκόταν στο διαμέρισμα, μαχαίρωσε και τους δύο.
 

Στη σκηνή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, με τους ανακριτές να λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες, ενώ αξιολογούνται κι άλλες πληροφορίες που φτάνουν ενώπιον των Αρχών.
 
Στο χώρο για αυτοψία έχουν κληθεί οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε εξέλιξη.  


http://www.reporter.com.cy/police/article/684423/anthodesmi-dipla-apo-to-ptoma-tis-gnaikas-ta-dyo-senaria-poy-exetazoyn-oi-anakrites


Ενώπιον των αρχών εξετάζεται το σενάριο όπως ο άντρας να σκότωσε τη γυναίκα -αφού αυτή βρέθηκε με τραύματα στο λαιμό- και εν συνεχεία να έθεσε τέρμα στη ζωή του, ωστόσο αυτό θα διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας από την εξέλιξη των ερευνών αφού επί το παρόντος ουδείς μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου προσώπου.

Πάντως με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, οι έρευνες συνεχίζονται και επί του παρόντος δεν έχει ξεκαθαρίσει η σχέση μεταξύ των δύο νεκρών προσώπων.

«Υπάρχει ένα μαχαίρι το οποίο κρατά ο άντρας όμως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα» είπε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου.

«Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Από τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας της γυναίκας και από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα» είπε ο κύριος Δημητρίου.

https://cyprustimes.com/machairi-sto-cheri-toy-nekroy-antra-se-pliri-exelixi-kai-pros-sygkekrimeni-kateythynsi-oi-ereynes-gia-to-agrio-egklima-pics-video/



Δεν υπάρχουν σχόλια: