Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Δείτε γιατί γυναίκα και άντρας στην Πάφο κατέληξαν πίσω από τα σίδερα

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, μιας γυναίκας και ενός άντρα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 Απριλίου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από 25χρονο ότι δύο ομοεθνείς του τον απήγαγαν, τον λήστεψαν και απαίτησαν απ’ αυτόν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ που τους χρωστούσε .

Κατόπιν τούτου συνελήφθησαν δύο πρόσωπα προσήχθησαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση και εκδικάζεται.

Στις 7 Μαΐου ο παραπονούμενος της υπόθεσης φέρεται να ζήτησε σε συνεννόηση με τους δύο απαγωγείς να αποσύρει την καταγγελία του, με την προϋπόθεση αυτοί να ξεχάσουν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ που τους χρωστούσε και επιπλέον να του δώσουν 6.000 ευρώ αντί να τους επιστρέψει το χρέος του προς αυτούς.

Η υπόθεση αν και ήταν ορισμένη ο παραπονούμενος δεν παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για να καταθέσει ως ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας .

Εναντίον του παραπονούμενου έγινε καταγγελία στο ΤΑΕ Πάφου για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο προσώπων που συνελήφθησαν γιατί προσπάθησαν να αποτρέψουν την πορεία της δικαιοσύνης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: