Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τραγωδία στη Σκόπελο. Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε γυναίκα

Ένα τραγικό  περιστατικό έγινε γνωστό γύρω στις 10 το πρωί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή της Σκοπέλου σήμερα το πρωί, χτύπησε μια γυναίκα, ηλικίας 52 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να καεί και να αφήσει επί τόπου την τελευταία της πνοή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

https://magnesianews.gr/slider/nekri-apo-kerayno-gynaika-sti-skopelo.html


Σύμφωνα με τον astra, η άτυχη γυναίκα διέμεινε στην  θέση Πευκιάς στην Σκόπελο  και την στιγμή που μιλούσε  στο κινητό της τηλέφωνο την χτύπησε κεραυνός με αποτέλεσμα να βρεί ακαριαίο θάνατο


Η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, αναγκάσθηκε με τον σύντροφό της να εγκαταλείψουν τις αγροτικές εργασίες και να ξεκινήσουν για την Χώρα, όταν ένας κεραυνός την χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Την υπόθεση,που έχει σοκάρει την κοινωνία του νησιού, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: