Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Πάφος σου ερχόμαστε, αυτό το καλοκαίρι όλοι πάμε Πάφο!!!!

Εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού 

Πάφος σου ερχόμαστε, αυτό το καλοκαίρι όλοι πάμε Πάφο!!!!

 Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) επενδύοντας  ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, αρχίζει αυτή την βδομάδα υλοποίηση συγκεκριμένης εκστρατείας που θα διαρκέσει ως πρώτη φάση μέχρι και τις 7 Αυγούστου 2020.

 

Η Παγκύπρια προώθηση περιλαμβάνει και φέτος οργανωμένη εντατική εκστρατεία  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram.

 

Η Πάφος προσδοκεί με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού,  να καταφέρει να συνεχίσει και φέτος να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για διακοπές για τον Κύπριο ταξιδιώτη και τους μόνιμους κατοίκους Κύπρου.

 

Αριθμός ξενοδοχειακών καταλυμάτων, τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, δημοτικές

παραλίες, παρεμφερή υποδομές και υπηρεσίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για επανέναρξη της

λειτουργίας τους, ενώ ο προορισμός τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμος για να δώσει την ευκαιρία σε  χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες  να ξεσκάσουν, να επισκεφθούν την Πάφο το καλοκαίρι και να ζήσουν μοναδικές ξέγνοιαστες στιγμές.  

 

Η επαρχία αναμένεται να διαθέτει αρκετές κλίνες σε πλήρη λειτουργία και να προσφέρει μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων όλων των κατηγοριών σεπολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Προορισμός Πάφος( Επαρχία Πάφου), καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα, την πανέμορφη ακτογραμμή από το Νέο χωριό, Λατσί Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τηλλυρίας, τα κρασοχώρια, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιάτης επαρχίας Πάφου.

 

Πάφος σου ερχόμαστε, αυτό το καλοκαίρι όλοι πάμε Πάφο!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: