Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Οι πληρωμές των ειδικών επιδομάτων έχουν ξεκινήσει

Άρχισαν οι πληρωμές του Υπουργείου Εργασίας για τα Ειδικά Επιδόματα, την άδεια ασθενείας, τους αυτοτελώς εργαζόμενους, αλλά και την ειδική φροντίδα. 

Οι δικαιούχοι θα δουν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με το προβλεπόμενο ποσό, αναλόγως του υπολογισμού που έχει γίνει, όπως και τον προηγούμενο μήνα. 

Την είδηση επιβεβαίωσε και με προσωπικό της μήνυμα στο twitter και η Υπουργός Ζέτα Αιμιλιανίδου:λο μέρος των προβλημάτων που είχε προκύψει την πρώτη φορά έχουν ήδη διορθωθεί, ενώ έχει προχωρήσει και η διαδικασία ταυτοποίησης δικαιούχων με τους οποίους είχε προκύψει εμπλοκή. 

Μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές μισθωτών επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πλήρους ή μερικής αναστολής εργασιών, ενώ τις ίδιες ημέρες αναμένονται και τα επιδόματα για όσους 

Την ίδια περίοδο αναμένεται να καταβληθούν τα επιδόματα  σε όσους ήταν εγγεγραμμένοι ως κανονικοί άνεργοι και λάμβαναν ανεργιακό επίδομα, για το οποίο είχε εξαντλήσει το δικαίωμα για πληρωμή έναν από τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο ή Απρίλιο της φετινής χρονιάς. 2020. 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας, η φοιτητική χορηγία αναμένεται να πληρωθεί κανονικά στους δικαιούχους, χωρίς καθυστερήσεις.

https://economytoday.sigmalive.com/oikonomia/kypros/24576_arhisan-oi-nees-pliromes-ton-eidikon-epidomaton


Δεν υπάρχουν σχόλια: