Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Δείτε που τσάκωσαν και το τρίτο άτομο της ένοπλης ληστείας στον Άγιο Δομέτιο


Η Αστυνομία συνέλαβε τρίτο άτομο ως ύποπτο για τη ληστεία ου διεπράχθη στις 18 Μαΐου στην περιοχή του Αγίου Δομετίου, έξω από αρτοποιείο, σε χρηματαποστολή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τρίτος φερόμενος δράστης ηλικίας 33 ετών εντοπίστηκε σήμερα γύρω στις 07:30 το πρωί στην περιοχή των Κουκλιών σε γεωργική περιοχή από περίπολο του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών. Εναντίον του 33χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 29 ετών.

Ο 33χρονος πριν λίγες ημέρες εθεάθη από αστυνομικούς που επέβαιναν οχήματος στην περιοχή, ωστόσο όταν είδε το περίπολο της Αστυνομίας τράπηκε σε φυγή στην περιοχή της κοιλάδας του Διαρίζου παρά το ύψος των Κουκλιών, ανάμεσα σε καλαμιώνες και καλλιέργειες.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης τρία πρόσωπα κρατώντας μαχαίρι και λοστό ακινητοποίησαν υπαλλήλους εταιρείας μεταφοράς χρημάτων έξω από φούρνο στον Άγιο Δομέτιο και απέσπασαν χρηματικό ποσό 52 χιλιάδων ευρώ. Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να είχε πλαστές πινακίδες.

Αργότερα επιβιβάστηκαν σε ταξί και ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στη Πάφο. Ενώ το όχημα ταξί βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προσεγγίζοντας την περιοχή του αεροδρομίου παρά τον ζυγιστικό έλεγχο των Κουκλιών μέλη της ΜΜΑΔ που βρίσκονταν σε οχήματα στο πλαίσιο ελέγχων για το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου είδαν τρία πρόσωπα να βρίσκονται στο όχημα ταξί, το οποίο προσπάθησαν να ανακόψουν.

Οι τρεις επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων και έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προκειμένου να τους αναγκάσουν να σταματήσουν.

Έπειτα από καταδίωξη κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο από τους τρεις. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που υπολογίζεται ότι είναι τα χρήματα που κλάπηκαν από την χρηματαποστολή.

Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν όλο αυτό το διάστημα με τη συνδρομή μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: