Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Άγριο ξύλο και μαχαιρώματα χθες στη Λάρνακα

Υποθέσεις τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, παράνομης εισόδου σε περιουσία και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, διερευνά εναντίον τριών προσώπων στην επαρχία Λάρνακας η Αστυνομία.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Λάρνακας, γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, όταν 27χρονος και 21χρονος μετέβηκαν στην οικία 38χρονου, με σκοπό να εισπράξουν χρήματα που ο 38χρονος φέρεται να τους όφειλε.

 

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των τριών προσώπων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 27χρονου και του 38χρονου. Οι δύο τους μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος έφερε ερυθρότητα στο πρόσωπο και στην πλάτη, ενώ ο 27χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο και τραύμα στο αριστερό χέρι.

 

Εναντίον των τριών υπόπτων εκδόθηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης του περιστατικού.

 

Σύμφωνα με τον 38χρονο, οι 27χρονος και 21χρονος, εισήλθαν στην αυλή της οικίας του, αφού πρώτα παραβίασαν την ξύλινη πόρτα της περίφραξης και στη συνέχεια επιτέθηκαν εναντίον του. Σύμφωνα με τους 27χρονο και 21χρονο, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν έξω από την οικία του 38χρονου, ο τελευταίος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον τους, τραυματίζοντας τον 27χρονο στο πρόσωπο.

 

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.


http://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=17722

Δεν υπάρχουν σχόλια: