Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Περισσότερα από 70 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ. Δείτε όλες τις πληροφορίες

Πάνω από εβδομήντα κιλά κάνναβης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου και της ΥΚΑΝ Λεμεσού έστησαν μεγάλη επιχείρηση μετά πληροφορίες, ότι σε αποθηκευτικό χώρο στη Λεμεσό κρύβονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.
 
Σε κάποια στιγμή, μέλη της υπηρεσίας που έθεσαν υπό παρακολούθηση τον αποθηκευτικό χώρο, πέτυχαν είσοδο στο χώρο και εντόπισαν τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.
 
Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε τρία πρόσωπα.Τα 72 κιλά κάνναβης που κατάσχεσε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, ήταν κρυμμένα μέσα σε κιβώτια. Έφτασαν στην Κύπρο μέσα σε πλοίο που ήρθε στη Λεμεσό από τον Πειραιά προ τεσσάρων ημερών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σχετική πληροφορία έφτασε στην ΥΚΑΝ, που έστησε επιχείρηση παρακολούθησης και ελεγχόμενη παράδοση σήμερα. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε χώρο αποθήκευσης στην περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσού.

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ένας 31χρονος και ένας 36χρονος από τη Λάρνακα που πήγαν να παραλάβουν από το χώρο αποθήκευσης τα κιβώτια καθώς και ένας 27χρονος από τη Λεμεσό που σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση έδινε οδηγίες.

Υπάρχουν υποψίες ότι στην υπόθεση ενέχεται και τέταρτο πρόσωπο το οποίο αναζητείται.


https://cyprustimes.com/eftasan-me-ploio-krymmena-se-kivotia-ta-72kg-kannavis-sti-lemeso-anaziteitai-kai-4o-prosopo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: