Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Αυτοκίνητο με 4 επιβαίνοντες έπεσε μέσα στην τρύπα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Άγιο είχε το απόγευμα οικογένεια από την Πάφο. Είχαν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό τους, πατέρας, μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Κατευθύνονταν προς  τα Κονιά της Πάφου.

Σε ένα σημείο του δρόμου ο οδηγός είδε να υποχωρεί μπροστά του ένα κομμάτι του οδοστρώματος,  με αποτέλεσμα να ανοίξει μια μεγάλη τρύπα. Μη μπορώντας να αντιδράσει, διότι όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν, το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη μεγάλη τρύπα που βλέπετε στη φωτογραφία που μας έστειλα ο ίδιος.

Μιλώντας στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ ο οδηγός του αυτοκινήτου φανερά εκνευρισμένος αλλά και προβληματισμένος ανέφερε ότι, «παραλίγο να σκοτωθούμε. Ήμασταν στο αυτοκίνητο εγώ, η γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά μας.  Είδα να υποχωρεί το έδαφος και να ανοίγει μια μεγάλη τρύπα. Το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στην τρύπα από τη μια πλευρά κι έσκασαν τα δύο λάστιχα. Είμαι πολύ θυμωμένος. Απ’ ότι κατάλαβα,  οι αρμόδιοι πρέπει να γνώριζαν για το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο  και δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα. Είχε υποχωρήσει το οδόστρωμα κι φαίνεται να είχαν βάλει λίγο άσφαλτο. Αίσχος. Ντροπή τους». Με τα λόγια αυτά ο κ. Δημήτρης καλεί τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και είναι αποφασισμένος να καταγγείλει το γεγονός.   

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ σας παρουσιάζει το θέμα με φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις. Οι αρμόδιοι καλούνται να εξετάσουν την περίπτωση αυτή που φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή. Τα συμπεράσματα δικά σας.    





Δεν υπάρχουν σχόλια: