Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή


Εικοσιτετράχρονος, ο Ευαγόρας Δημητρίου, από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:45 όταν 24χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς - Αγίας Μαρίνας, με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η οποία παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε πάνω σε πεζοδρόμιο, χτύπησε σε θάμνους και ανατράπηκε.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου και της Τροχαίας μετέβησαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα αίτια της πρόκλησης του θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται.

Σημειώνεται πως στον ίδιο δρόμο σημειώθηκαν στο παρελθόν αρκετά θανατηφόρα δυστυχήματα.


κυπε



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή.
Πρόκειται για τον Ευαγόρα Δημητρίου από την Πάφο, ο οποίος γύρω στις 5:30 το πρωί, οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του από την Αργάκα με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε βίαια σε δέντρο.
 
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 23χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
 
Στο σημείο έσπευσαν και μέλη της τροχαίας Πάφου, τα οποία διενεργούν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Αλέξη Αλεξίου, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται ότι ο άτυχος νέος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: