Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

"Εμφανίστηκαν οι πρώτοι τουρίστες στην Πάφο"

Σύμφωνα με την StockWatch σε ρεπορτάζ της συναδέλφου Ηρώ Ευθυμίου, στην άλλη δημοφιλή ακτογραμμή της Κύπρου η εικόνα φαίνεται ότι άρχισε να βελτιώνεται, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του συνδέσμου κέντρων αναψυχής Πάφου Δημήτρης Καλή.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο η κίνηση στα εστιατόρια και γενικά στα κέντρα αναψυχής ήταν πολύ καλύτερη από τα δύο προηγούμενα. Μάλιστα έχουμε υποδεχθεί και τους πρώτους τουρίστες στα εστιατόρια μας οι οποίοι παρήγγειλαν φαγητό που έχει πολύ καιρό να σερβίρουμε.  Μας θύμισαν τις καλές εποχές του τουρισμού. Φαίνεται ότι οι πρώτοι τουρίστες που ήρθαν είναι καλής οικονομικής επιφάνειας».

Και στο διπλανό τουριστικό θέρετρο, την Πόλη της Χρυσοχούς, κυκλοφόρησαν κάποιοι τουρίστες δήλωσε ο εκπρόσωπος του τοπικού συνδέσμου Λάκης Ματθαίου, επισημαίνοντας επίσης ότι την περιοχή επισκέπτονται και ρώσοι επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται στη Λεμεσό και την Πάφο.

Σημείωσε εντούτοις ότι «δουλεύουμε μόνο τα Σαββατοκύριακο ενώ τις καθημερινές υπάρχει απόλυτη σιωπή. Τα Σαββατοκύριακα δεν είναι αρκετός ο χώρος ενώ τις καθημερινές είναι υπεραρκετός», ανέφερε χαρακτηριστικά.



https://www.stockwatch.com.cy/el/article/epiheiriseis-toyrismos/estiatoria-dyo-tahytiton-logo-krisis?utm_source=facebook&utm_medium=01-07-20-sw1&fbclid=IwAR0LKwR2LCPaNM3XKck3Hp5zWCYED7S-fP7P-3XDh2OA-AomvTxxY4a1do8

Δεν υπάρχουν σχόλια: