Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Τέσσερις πτήσεις σήμερα προς και από τον αερολιμένα Πάφου

Τέσσερις συνολικά πτήσεις πραγματοποιούνται σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες από την Hermes Airports.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο προγραμματισμένες αφίξεις από Δουβλίνο και Ρώμη, καθώς και δύο αναχωρήσεις από τον αερολιμένα Πάφου επίσης για Δουβλίνο και Ρώμη.

Όλες οι πτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της διαχειρίστριας εταιρείας είναι της Ryanair. Με βάση τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό πτήσεων της διαχειρίστριας εταιρείας Hermes Airports, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου αναμένεται σταδιακά να αυξηθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με την προσθήκη νέων προορισμών προς Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Σλοβακία.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Hermes Airports στο πτητικό πρόγραμμα να προστεθούν τις επόμενες εβδομάδες και νέοι προορισμοί, εάν οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Σύμφωνα με τη Hermes Airports, ο προγραμματισμός των πτήσεων στηρίζεται στον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι αεροπορικές εταιρείες, η υλοποίηση του οποίου εξαρτάται από τη ζήτηση και από τις επιδημιολογικές συνθήκες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, στο αεροδρόμιο Πάφου συνεχίζονται να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως η θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτίριο, ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και στους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου.

Στο αεροδρόμιο Πάφου έχει τεθεί σε λειτουργία και ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον κορωνοϊό και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, και οδηγίες για τη σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων.

Υπάρχουν ακόμη ηχητικά μηνύματα για τους επιβάτες και το προσωπικό για την τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας, συχνός καθαρισμός χεριών τήρηση αποστάσεων κτλ).

Γίνονται εξάλλου συχνότεροι καθαρισμοί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα και επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες αντισηπτικά μηχανήματα χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση του κοινού σε αυτά, ανά πάσα στιγμή.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: