Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Έτρεχε χθες η πυροσβεστική



Σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το 24ωρο μεταξύ των ωρών 06.00 της 24ης Οκτωβρίου και 06.00 της 25ης Οκτωβρίου 2016.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 15.44 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε τριώροφη οικία, στην οδό Τριπόλεως, στη Μέσα Γειτονία στη Λεμεσό με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη και ο Σταθμός Αγίου Νικολάου με σύνολο πέντε οχήματα. Κατά την ώρα της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 16.26, ο ιδιοκτήτης δεν ήταν σπίτι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ήταν στο ισόγειο, σε αποθηκευτικό χώρο της οικίας, ενώ υπήρχαν πολλοί καπνοί που έβγαιναν από τον πρώτον και δεύτερον όροφο οι οποίοι και προκάλεσαν αρκετές ζημιές στην οικία.

Η είσοδος στην οικία των πυροσβεστών έγινε από παράθυρο του πρώτου ορόφου με κλίμακα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση έξι αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρων νερού από το νερό των οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και πιθανόν να πρόκειται για ξεχασμένη σε λειτουργία ηλεκτρική συσκευή (Σίδερο ατμού).




κυπε