Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ξυλοδαρμός σε μπυραρία στην Λάρνακα


Ρουμάνος, ηλικίας 40 χρόνων, τραυματίστηκε στο χέρι από επίθεση που δέχθηκε έξω από μπυραρία στη Λάρνακα, για την οποία όμως δεν αποκαλύπτει οτιδήποτε στην Αστυνομία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε τηλεφώνημα στο ΤΑΕ Λάρνακας από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης ότι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, ένας άνδρας από τη Ρουμανία, ηλικίας 40 χρόνων, ο οποίος ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση με ξύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τις οποίες διεφάνη ότι ο άνδρας υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού ωλέκρανου και μικροεκδορές στα πόδια. Ο τραυματίας εισήχθη στο παθολογικό τμήμα του Νοσοκομείου και αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
 
Άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου προσπάθησαν να συνομιλήσουν με τον τραυματία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτός τραυματίστηκε, ωστόσο ο 40χρονος αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε με το περιστατικό.
 
Το μόνο που ανέφερε ο Ρουμάνος ήταν ότι δέχθηκε επίθεση έξω από μπυραρία στη Λάρνακα.
 
Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στην περιοχή και διεξήγαγαν έρευνες και εξετάσεις προκειμένου να υπάρξει οποιαδήποτε ανεξάρτητη μαρτυρία για το περιστατικό, χωρίς όμως οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε