Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Νορβηγούς τουρίστες τίμησε η Αγία Νάπα



Δύο ακόμη ζευγάρια, από τη Νορβηγία αυτή τη φορά, προστέθηκαν σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στη λίστα με τα ονόματα των τιμηθέντων και ανακηρυχθέντων σε "Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας".

 Τα τιμώμενα ζευγάρια είναι οι Bjorn και Kari Hovland, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 28 φορές,  Gunnar και Anna Marie Ulvedal, οι οποίοι ήρθαν  25 φορές.
Τους τακτικούς θαμώνες και λάτρεις της Αγίας Νάπας τίμησε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κα. Μαρία Τοφινή.
 Η κα. Τοφινή ενημέρωσε τους Νορβηγούς επισκέπτες για τον θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», καθώς και για τους λόγους της βράβευσης τους και  τους ευχαρίστησε θερμά που η Αγία Νάπα παρέμεινε επί σειρά ετών ως ο μόνιμος προορισμός για τις διακοπές τους.
«Οι τακτικές σας επισκέψεις στην πόλη μας πρόσθεσε αποτελούν αναμφιβόλως περίτρανο παράδειγμα προς μίμηση αλλά και προβολής του τουριστικού μας θερέτρου στο εξωτερικό αφού αποδεικνύουν εμπράκτως ότι  η Αγία Νάπα είναι μία ξεχωριστή πόλη που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί».



kype