Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Έκθεση "18+" στην Λεμεσό



Συνολικά 18 καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία και Γαλλία, παρουσιάζουν για πρώτη ίσως φορά στο νησί, μια τόσο τολμηρή έκθεση, στην οποία η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.


Πρόκειται για την έκθεση "18+", η οποία ανοίγει σήμερα τις πόρτες της στον πολυχώρο "Ρόδι", στη Λεμεσό και η οποία παρουσιάζει, μέσα από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των καλλιτεχνών, το γυμνό σε όλες σχεδόν τις μορφές τέχνης, και συγκεκριμένα μέσα από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία, το street art, τα κόμικς, τα βιβλία, τα ποιήματα και τη μουσική.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι ο Dominique Agius, η Δέσποινα Αποστολίδου, ο Φίλιππος Γιαπάνης, ο Ανδρέας Σολεάς, η Anna Reznikova, ο Igor Vartchenko, ο Vartan Ghazarian, η Αρίστη Χατζησάββα, ο Paparazzi, ο Λεωνίδας Κωνσταντής, ο Μαρίνος Ρωμαίος Καλότυχος,, ο Michael Riyashi, η Πάμελα Πασχάλη Martin, ο Λούης Γιανναπής, ο Σάββας Γεωργιάδης, η Νινέττα Ορατίου, η Catalina Mirea και ο Κυριάκος Χριστοδουλίδης.

Η έκθεση "18+" θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και είναι ανοικτή από τις 1000 μέχρι τις 1300 και από τις 1500 μέχρι τις 2000.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Πολυχώρος "Ρόδι" σε συνεργασία με το Studio 8, θα δώσουν την ευκαιρία σε περιορισμένο αριθμό ενδιαφερομένων να παρακολουθήσουν το Γάλλο φωτογράφο Dominque Agius, σε μια διάλεξη σχετικά με τη φωτογράφιση ενός γυμνού σώματος, η οποία θα περιλαμβάνει ζωντανή φωτογράφιση γυμνών μοντέλων, στο χώρο του Studio 8, στις 29 Οκτωβρίου.


κυπε