Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε μητέρα και κόρη από την Ρωσία



Μητέρα και κόρη ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία συνελήφθηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακαν όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία, επιτέθηκαν στον επί καθήκοντι αστυνομικό ενώ  προέβαλαν αντίσταση κατά τη διαδικασία σύλληψης τους.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8 χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών μητέρας και κόρης ηλικίας 61 και 26  ετών, από τη Ρωσία, που αναχωρούσαν από τη Κύπρο, αυτές άρχισαν να φωνάζουν και να οχλαγωγούν.
 
Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν στις γυναίκες ότι ο έλεγχος αποσκευών ήταν απαραίτητος για θέματα ασφάλειας, ωστόσο αυτές επιτέθηκαν σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τις συλλάβουν.
 
Κατά τη διαδικασία σύλληψης τους, οι Ρωσίδες αντιστάθηκαν. Οι γυναίκες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψη.
 
Αργότερα σήμερα οι δύο γυναίκες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.
 
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.



κυπε