Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Δείτε γιατί 17χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο



Ως εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες  ιατρούς  η κατάσταση της υγείας του 17χρονου μαθητή από το Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα, ο οποίος από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας  όπου διακομίσθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και  λίγο μετά το μεσημέρι στο American Medical Center.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Πάμπο Ζαχαρίου, γύρω στις 11.10 το πρωί σε  σχολείο της Λάρνακας έγινε ένα επεισόδιο  κατά το οποίο τραυματίστηκε ένας 17χρονος μαθητής, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας  και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

«Ο μαθητής», συνέχισε, «φαίνεται να φέρει ένα τραύμα στο θώρακα το οποίο πολύ πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι. Οι ανακρίσεις της Αστυνομίας βρίσκονται  στα αρχικά στάδια, έχουν κληθεί για ανάκριση αρκετά πρόσωπα, έχουμε εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι και ανακρίνεται. Τώρα εξετάζουμε το αδίκημα της πρόκλησης  βαριάς  σωματικής βλάβης και τραυματισμό», κατέληξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών  στο Λύκειο Βεργίνας, ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου κάποιοι μαθητές  εντόπισαν στο έδαφος ένα σουγιά, τον οποίο πήραν στα χέρια και τον περιεργάζονταν.

Σε κάποια στιγμή  ένας  17χρονος μαθητής, ενώ σταδιακά άρχισε να χάνει το χρώμα του, παραπονέθηκε ότι πονούσε για να διαπιστωθεί   ότι  έφερε στο στήθος ένα τραύμα δύο εκατοστών περίπου, άγνωστου βάθους με αρκετό αίμα.

Οι μαθητές κάλεσαν σε βοήθεια τους καθηγητές τους και ο 17χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Οι γονείς του μαθητή ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, ενώ σε όλη τη φάση της διαδικασίας ο 17χρονος συνοδευόταν από την Διευθύντρια του σχολείου.



κυπε