Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Υπόθεση παρενόχλησης 6χρονης στην Πάφο



Υπόθεση παρενόχλησης 6χρονης διερευνά η Αστυνομία και αύριο 36χρονος ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης του.


Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ η 6χρονη βρισκόταν υπό τη φροντίδα φιλικού προσώπου της οικογένειας στις 13 Οκτωβρίου, τις ώρες που οι γονείς της απουσίαζαν στην εργασία τους, το φιλικό αυτό άτομο επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του 36χρονου και αυτός φαίνεται να απέσπασε την προσοχή της μικρής και να την παρέσυρε στο δωμάτιο του, όπου φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά, χαϊδεύοντας και γδέρνοντας τα γεννητικά της όργανα.

Το κοριτσάκι φαίνεται να μην απεκάλυψε στη μητέρα του το τι είχε συμβεί και όταν η μητέρα διαπίστωσε αίμα στα γεννητικά όργανα της μικρής, αυτή της απεκάλυψε κατόπιν πιέσεων το τι είχε συμβεί.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού υμένα, παρά μόνο εκδορές στα εξωτερικά όργανα του 6χρονου κοριτσιού.

Αύριο ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης του.



κυπε