Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ξενοδοχειακό ινστιτούτο Κύπρου

Μιχάλης Μιχαήλ
υπ. δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ


ΑΞΙΚ
Ξενοδοχειακό ινστιτούτο Κύπρου .
Για ακόμα μια φορά η διεκδίκηση του από τις αρχές της πόλης μας έπρεπε να γίνει προ πολλών χρόνων . 
Έστω και αργά ας το διεκδικήσουμε αλλά να μην γίνει στην ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ .
Είναι λυπηρό να θέλεις μια ξενοδοχειακή σχολή στο κέντρο της πόλης .

Αυτά ακούγονται και γράφονται από αρχιτέκτονες .
Ντροπή σας !!!
Η ξενοδοχειακή σχολή πρέπει απαραίτητα όπως έχω γράψει και άλλες φορές να συνοδεύεται από ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο και να είναι στην τουριστική όπου θα υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης .
Στην Παντάνασσα θα δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο και πολλαπλά προβλήματα για τους κατοίκους .
Για να κλέψουν τους ψήφους του κόσμου θα του πουν ότι θα ενοικιάζει τα διαμερίσματα του κλπ αλλά αυτά είναι κοντόφθαλμες πολιτικές οι οποίες μόνο καταστροφή φέρνουν στην πόλη .
Αν θέλουν το καλό της Πάφου πρέπει να δημιουργούν έργα που θα λειτουργούν στο μέλλον και όχι έργα που θα χρειάζονται αλλά πέντε για να λειτουργήσουν και να τα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης .ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΑ 
ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .Υπενθυμίζω συνομιλίες Νταβός κλπ που είναι σε ξενοδοχείο με συνεδριακό κέντρο και ξενοδοχειακή σχολή .
Γιατί σε εμάς είναι πάντα κοντόφθαλμες πολιτικές ?
Γιατί οι μετριότητες που μας διοικούν είναι μεγαλωμένη στο ρουσφέτι της κομματοκρατικής δικτατορίας και το μόνο που ξέρουν είναι να κλέβουν ψήφους και να χρωστάνε χαρές ο ένας στον άλλο με αποτέλεσμα να μην γίνεται ποτέ κάτι ορθό για τον τόπο .
Ντροπή να χρησιμοποιείται συνειδήσεις με αυτό τον τρόπο και να την πληρώνει η νέα γενιά για δικά σας μικροσυμφεροντα.Μιχάλης Μιχαήλ
υπ. δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ