Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ιρανός επιτέθηκε σε αστυνομικούς και κατέληξε πίσω από τα σίδερα



Ανδρας από το Ιράν ηλικίας 57 ετών συνελήφθη και οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, οπότε θα αρχίσει η εκδίκαση υπόθεσης για επίθεση εναντίον αστυνομικών σε κτηνοτροφική μονάδα στην Κοφίνου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις επτά το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας στην Κοφίνου, ότι κλάπηκε από τη μονάδα του περιουσία.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου μετέβησαν στην κτηνοτροφική μονάδα όπου εντόπισαν πεζό άνδρα ηλικίας 57 ετών από το Ιράν ο οποίος διαμένει στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου. Τον άνδρα υπέδειξε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας.
 
Όταν οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον άνδρα για έλεγχο αυτός αντιστάθηκε και επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας κλωτσώντας και κτυπώντας τους.
 
Ο άνδρας συνελήφθη και μετά την ετοιμασία του ποινικού φακέλου η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για τις 14 Νοεμβρίου 2016, οπότε και θα αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης.
 
Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 57χρονος παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.



κυπε