Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Δείτε που εντοπίστηκαν Αντιαρματικό RPG και τέσσερα βλήματαΣε κινητοποίηση τέθηκε λίγο μετά τις 22:00 η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για ύπαρξη αντιαρματικού εκτοξευτήρα τύπου RPG καθώς και αριθμού βλημάτων RPG στον δρόμο προς το χωριό Γερμασόγεια, τα οποία τελικά εντοπίστηκαν πίσω από το μνημείο ηρώων του χωριού.

 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η πληροφορία δόθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας και άμεσα μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το χώρο, όπου εντοπίστηκε ένας αντιαρματικός εκτοξευτής RPG καθώς και τέσσερα πλήρη αντιαρματικά βλήματα, σε εργοστασιακές νάιλον συσκευασίες.
 
Τα ανευρεθέντα βρίσκονταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, είπε ο κ.Σωτηριάδης προσθέτοντας ότι, αφού έγιναν επί τόπου εξετάσεις από πυροτεχνουργό, παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας.
 
Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, συνέχισε, και υπέδειξε ότι θα γίνουν έρευνες σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κλοπιμαίο υλικό.κυπε