Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά το απόγευμα στα νότια και δυτικά παράλια, παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ταραγμένη στα νότια και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, ταραγμένη στα νότια αλλά κυματώδης στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αλλά σταδιακά αναμένεται να βελτιωθεί.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, ενώ για την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.