Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε Ζευγάρι από τη ΣκωτίαΈνα ζευγάρι από τη Σκωτία συμπλήρωσε τριάντα επισκέψεις στην Αγία Νάπα και ο τοπικός Δήμος το τίμησε σε ειδική τελετή.

«Σας ευχαριστούμε θερμά», είπε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρίστος Ζαννέττος στο ζεύγος Richard και Lorraine Maiden «που είστε τακτικοί επισκέπτες της Αγίας Νάπας και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Γι’ αυτό και εμείς με τη σειρά μας, ως Τοπική Αρχή, σας τιμούμε σήμερα με αναμνηστική πλακέτα και θα σας παρασημοφορήσουμε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης», ως μικρή ένδειξη εκτίμησης για την έμπρακτη αγάπη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια προς την πόλη μας και στους κατοίκους της».

Οι περιηγητές από τη Σκωτία αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες του ανέφεραν ότι «είναι με αισθήματα χαράς και ευαρέσκειας που λαμβάνουμε σήμερα από εσάς αυτή την τόσο σημαντική διάκριση της πόλης σας, κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα."

"Σας διαβεβαιώνουμε πως είναι ένας ακόμη επιπρόσθετος λόγος πέρα από τις ομορφιές της, των φιλόξενων κατοίκων, των γαλάζιων θαλασσών και χρυσών αμμουδιών της για να επισκεπτόμαστε ακόμη πιο συχνά την Αγία Νάπα», πρόσθεσαν.κυπε