Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο Α. Σιήκκης εξήγγειλε υποψηφιότητα για την δημαρχία της Γεροσκήπου



Ο Ανδρέας Σιήκκης εξήγγειλε σήμερα την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Γεροσκήπου, ως υποψήφιος του Κ.Σ ΕΔΕΚ, επικρίνοντας τους δύο βασικούς ανθυποψηφίους του, τον νυν Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη και τον Γιαννάκη Μαλλουρίδη.


Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Σιήκκης υποστήριξε ότι ο κ. Παυλίδης δεν τήρησε το προεκλογικό του πρόγραμμα, επέδειξε ανικανότητα – κατά την έκφρασή του - στο προγραμματισμό και στην έγκαιρη υλοποίηση έργων όπως η οικία Στρογγυλού, η κατασκευή του συνδετήριου δρόμου, η αξιοποίηση της λαϊκής παραλίας, η δημιουργία πάρκου στο παλαιό κοινοτικό στάδιο, η δημιουργία δημοτικής πινακοθήκης. Επιπλέον, όπως υποστήριξε, ο κ. Παυλίδης υποβάθμισε ή τερμάτισε τη λειτουργία δημοτικών υποδομών όπως το Ιεροκήπειο Πάρκο, ο ανοικτός χώρος Χαράλαμπος Ζόππος και το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο και αύξησε το χρέος στο Τμήμα Υδάτων και γενικά σε τρίτους από 2.678.000 εκατομμύρια το 2011, σε 4.312.000 εκατομμύρια το 2015.

Σε ό,τι αφορά τον Γιαννάκη Μαλλουρίδη, ο κ. Σιήκκης υποστήριξε ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το Δήμο Γεροσκήπου και τα προβλήματά του.

Για το δικό του όραμα για το Δήμο Γεροσκήπου, ο Ανδρέας Σιήκκης ανέφερε ότι σε περίπτωση εκλογής του θα δώσει έμφαση στην υλοποίηση των ώριμων έργων και κυρίως αυτών που θα συμβάλουν στην αναζωογόνηση του κέντρου της Γεροσκήπου και στη βελτίωση του παραλιακού μετώπου, στην αναβάθμιση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υποδομών, στην περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής θέσης του Δήμου χωρίς αύξηση των φορολογιών, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές, της εικόνας των πάρκων, καθώς και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της δημοτικής μηχανής.

«Η Γεροσκήπου είναι ο φτωχός συγγενής της Πάφου. Το πόσες ελλείψεις έχει η Γεροσκήπου το γνωρίζετε πολύ καλά. Το πόσα χρειάζονται να γίνουν για να γίνει η πόλη που θα είμαστε υπερήφανοι, επίσης το γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε ότι τίποτε δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Αν το πιστέψουμε όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε,” ανέφερε.

Θέλω, είπε, “μια Γεροσκήπου, που να προσφέρει όραμα στους νέους της, την αγάπη και τον τόπο τους και τη διάθεση να την υπερασπιστούν και μόνο μια όμορφη, δημιουργική και λειτουργική Γεροσκήπου μπορεί να προσφέρει στους νέους αυτά τα όμορφα συναισθήματα. Γι΄αυτό και η Γεροσκήπου με τη δημοτική της Αρχή πρέπει να τους προσφέρει αυτές τις προοπτικές», ανέφερε.



κυπε