Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Νέο θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα 53χρονο Βρετανό



Ο θανάσιμος τραυματισμός 53χρονου Βρετανού, του Ramon Peter, είναι  ο απολογισμός νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Επαρχία Πάφου.


Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:05 στη Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, στην Πέγεια, όταν ο 53χρονος, που είναι Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου που διέμενε στις θαλασσινές σπηλιές, ενώ κατευθύνετο προς το Κόραλ Μπέι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος προς αριστερά, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε όχθο και ακολούθως ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι. 

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ακολούθως ο 53χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατό του. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και της Τροχαίας Πάφου έσπευσαν στη σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος. 

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις ο 53χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Σημειώνεται πως σε διάστημα μίας εβδομάδας είναι το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώνεται στην Επαρχία Πάφου.



κυπε