Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Βούτηξαν 13 χιλιάδες ευρώ από αυτοκίνητο στο κέντρο της Πάφου


Η κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο κέντρο της  Πάφου.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην αστυνομία, ο οδηγός του εμπορικού οχήματος η κλοπή έγινε όταν κατέβηκε σε περίπτερο γύρω στις 13:40. 


Άγνωστο πρόσωπο έσπασε το παράθυρο του οχήματος του και απέσπασε απ’ αυτό το χρηματικό ποσό των 13 περίπου χιλιάδων ευρώ, που περιείχε τσαντάκι, το οποίο είχε τοποθετήσει στο όχημα.
Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, άγνωστο πρόσωπο έσπασε το γυαλί της πόρτας του συνοδηγού αυτοκινήτου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε συγκεκριμένο περίπτερο στην Πάφο και κλάπηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρήματα που αποτελούσαν – όπως είπε- τις εισπράξεις του 35χρονου κατόχου του αυτοκινήτου.
Ο κ Τσαπής ανέφερε επίσης πως «κοντά στο σημείο, όπου έγινε η κλοπή προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα».
Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο κατά πόσο οι δράστες διέφυγαν με όχημα το οποίο στη συνέχεια ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.
Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις για τη συλλογή τεκμηρίων και τον εντοπισμό των δραστών.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=10233&catid=9#sthash.4q6PsvBY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: