Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Προτάσεις "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ" για να εκφράσετε την αγάπη σας και να ερωτευτείτε!!!


Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και ενώ εσείς μπορεί να μην ασπάζεστε καθόλου τις απαιτούμενες... ”εκδηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης”, δεν συμβαίνει απαραίτητα το ίδιο και για το έτερον ήμισύ σας, που μπορεί να περιμένει διακαώς (και επ’ ευκαιρία) μια απτή ένδειξη αγάπης.



Για να μη βρεθείτε απροετοίμαστοι σας παρουσιάζουμε ορισμένες επιλογές ώστε το εορταστικό κλίμα να μην σας... αφήσει εκτεθειμένους.

Δύο κλασσικά στοιχεία της ημέρας είναι  φυσικά, τα κεριά και τα λουλούδια!
Δεν έχει σημασία τι λουλούδια θα στείλετε, θυμηθείτε όμως να συμπεριλάβετε μια σημείωση που λέει, “Σ’ αγαπώ”.
Αυτές οι δύο λέξεις που μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ανθοδέσμη του Αγίου Bαλεντίνου από τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου.

Γλυκά, εσώρουχα, λουλούδια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα, έχουν την τιμητική τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, ταβέρνες, κλαμπ και ξενοδοχεία, προετοιμάζονται κατάλληλα, επίσης.

Η Γιορτή των ερωτευμένων, είναι μια τέλεια αφορμή για να κάνετε μια κίνηση αγάπης στο έτερον σας ήμισυ! Ή στο πρόσωπο που θέλετε να εκφράσετε τον έρωτα σας!

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ σας παραθέτει τις προτάσεις των διαφόρων επιχειρήσεων για την Ημέρα των Ερωτευμένων, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: