ΥΛΙΚΑ:
• 5 σφολιατάκια
• Κρέμα μιλφέιγ
• Κομπόστα
ροδάκινο
• Αχλάδι
• Ανανάς
• Φράουλα
• Brazil nuts.
• Ζάχαρη άχνη
• Σιρόπι βύσσινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψήνετε τα
σφολιατάκια στο φούρνο. Βάζετε γάλα σε ενα μπολ, προσθέτετε τη σκόνη μιλφέιγ
και ανακατεύετε μέχρι να γίνει η κρέμα.Προσθέτετε τα φρούτα και τα brazil nuts
που έχετε ψιλοκόψει και ανακατεύετε τα υλικά, για να ενσωματωθούν. Βγάζετε τα
σφολιατάκια από το φούρνο και τα κόβετε στη μέση. Βάζετε το μισό σφολιατάκι
κάτω, το μίγμα της κρέμας στη μέση και καπακώνετε με το άλλο μισό σφολιατάκι.
Τα τοποθετείτε στο ψυγείο για να σφίξει η κρέμα. Όταν κρυώσουν, τα πασπαλίζετε
με τη ζάχαρη άχνη και το σιρόπι βύσσινο και βάζετε ένα brazil nut από πάνω για
ντεκόρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου