Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Φτάνει σήμερα στην Κύπρο η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας ΝΙΚΙ


Η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας ΝΙΚΙ φτάνει σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και η Hermes Airports υποδέχεται το αεροσκάφος με το σχηματισμό υδάτινης αψίδας.
Το αεροσκάφος αναμένεται να φτάσει στη Κύπρο στις 14:50 το μεσημέρι από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης. Σε γραπτή ανακοίνωση της Ηermes αναφέρεται ότι η αυστριακή αερογραμμή ΝΙΚΙ, που είναι μέλος του Ομίλου Air Βerlin, θα προσφέρει αρχικά δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Βιέννη προς την Κύπρο. Ωστόσο, από τις 7 Μαΐου 2014, οι πτήσεις της NIKI προς τη Βιέννη, θα αυξηθούν σε τρεις εβδομαδιαίως και το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Τετάρτη.


Στο παρόν στάδιο, προστίθεται στην ανακοίνωση «το κοινό της Κύπρου θα μπορεί να ταξιδέψει από την Λάρνακα στη Βιέννη, με απευθείας πτήσεις, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Για όλες τις προαναφερόμενες μέρες, οι πτήσεις θα αναχωρούν από την Λάρνακα στις 15:25 το μεσημέρι και θα αφικνούνται στη Βιέννη στις 17:40 το απόγευμα. Οι πτήσεις επιστροφής θα αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης στις 10:50 το πρωί και θα αφικνούνται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 14:45 το μεσημέρι».
Το νέο αυτό δρομολόγιο της ΝΙΚΙ, καταλήγει η ανακοίνωση της Hermes Airports «είναι συνδεδεμένο με το πτητικό πρόγραμμα της Air Βerlin, γεγονός που προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου τις καλύτερες πτήσεις ανταπόκρισης στο διεθνές δίκτυο που διαθέτει ο γερμανικός Όμιλος».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: