Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Πρόεδρος της «Κίνησης Σωτηρία της Πάφου» Μιχάλης Χατζημητσής. ΗΧΗΤΙΚΟ

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου Μιχάλης Χατζημητσής με παρέμβασή του στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ Πρωινό δρομολόγιο.


Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ!

Αναφερόμενος στην Ίδρυση της Κίνησης, είπε ότι, έγινε διότι η Πάφος γρηγοροπεθαίνει και κανείς από τους αρμοδίους, όπως Κυβέρνηση, Πολιτεία, Τοπική αυτοδιοίκηση, δεν δίδει σημασία. Άφησε αιχμές εναντίον του προέδρου του ΔΗΣΥ, του προέδρου της Βουλής αλλά και του Αρχιεπισκόπου ο οποίοι ως Παφίτες δεν στηρίζουν την Πάφο και τα τεράστια προβλήματά της, επισημαίνοντας στο σημείο αυτό την ανεργία και το «σβήσιμο» των μικρών επιχειρήσεων.

Σχετικά με τα μέτρα της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου και τους τρόπους που θα κινηθεί ο κ. Χατζημητσής είπε ότι, αυτά θα ταράξουν τα νερά ανά το Παγκύπριο. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, σημειώνοντας ότι, όλες μας οι Κινήσεις θα δημοσιοποιούνται την στιγμή που θα γίνουν. Στάθηκε όμως στην αποχώρηση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ- από την ευρεία τουριστική επιτροπή Πάφου η οποία, όπως ανέφερε ο κ. Χατζημητσής εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των ξενοδόχων. Να σημειωθεί ότι,  ο ΣΙΚΑΠ είναι από τα Ιδρυτικά μέλη της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου με την συμμετοχή τριών μελών του στο ΔΣ της Κίνησης.


Ο κ. Χατζημητσής, καταδίκασε την συμπεριφορά των Τραπεζών προς τις μικρές επιχειρήσεις και γενικά τους απλούς πολίτες, ενώ σημείωσε ότι η Πάφος πολεμάτε και απ’ έξω αλλά και από μέσα, διευκρινίζοντας ότι, πολεμάτε ακόμη και από Παφίτες που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: