Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δείτε γιατί σοπράνο έχασε την δουλειά της

Η 33χρονη υποβλήθηκε μετά τον τοκετό σε περινεοτομή και σύμφωνα με την ίδια, η πρόχειρη συρραφή από νοσοκόμα, της προκάλεσε υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων.


Για πολλούς θα φανεί αστείο, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για την παθούσα, την 33χρονη Amy Herbst, η οποία ζει το δικό της εφιάλτη και βλέπει τα όνειρά της για καριέρα να ισοπεδώνονται εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους.

Η Herbst, η οποία είχε εισαχθεί σε κλινική για να γεννήσει, μετά τον τοκετό χρειάστηκε να υποβληθεί σε περινεοτομή και όπως πιστεύει η ίδια έγινε πολύ πρόχειρη και απρόσεκτη συρραφή της από μια νοσοκόμα. Η τομή στην οποία την υπέβαλαν, όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητη, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, αλλά προκάλεσε επιπλοκές που της κόστισαν τη δουλειά της. Η Αmy βγαίνοντας από την κλινική έμεινε χωρίς δουλειά λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων!


Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον στρατιωτικό άνδρα της James Herbst, υπέβαλαν μήνυση, διεκδικώντας από το στρατιωτικό νοσοκομείο Blachfield Army Community Hospital του Fort Campbell στο Κεντάκι 2,5 εκατ. δολάρια. Όπως αναφέρει και η μήνυση, η Amy υπέφερε για καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων ενώ όλα αυτά την ανάγκασαν να παραμείνει μακριά από την Nashville Opera Company, στην οποία η μέτζο σοπράνο εργαζόταν. Τα χρήματα που διεκδικεί είναι για ηθική αποζημίωση αλλά και για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που ίσως αποκαταστήσουν τη βλάβη ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου απέφυγε να σχολιάσει πριν μελετηθεί αναλυτικά το ιστορικό της ασθενούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: