Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ζεύγος νεαρών αλλοδαπών στην Λεμεσό κινδύνευσε να καεί ζωντανό μετά από εμπρησμό

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξε ζεύγος νεαρών αλλοδαπών από φωτιά που τέθηκε στο αυτοκίνητο του τα ξημερώματα στη Λεμεσό.  Η φωτιά επεκτάθηκε στην κατοικία τους και οι δύο μόλις που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν καούν ζωντανοί.  Επαγγελματικές οι διαφορές με άρωμα νύκτας,  λέει η αστυνομία αφού ο παραπονούμενος είναι διευθυντής νυκτερινού κέντρου.


Η φωτιά τέθηκε στη 1.40 τα ξημερώματα.  Οι άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη το αυτοκίνητο 36χρονου Λιβάνιου, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία στη τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.   Αμέσως το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην κατοικία του 36χρονου. 

Έντρομοι ο 36χρονος και η 26χρονη σύζυγος του αντιλήφθηκαν τη φωτιά και απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τη φλεγόμενη κατοικία.   Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας έσπευσαν στην περιοχή και κατέσβεσαν την πυρκαγιά. 

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο του 36χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς.   Εκτεταμένες ζημιές υπέστη και η κατοικία του, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.  Μέλη της αστυνομίας απέκλεισαν στη σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις.  Παρά το γεγονός ότι ο παραπονούμενος εκφράζει άγνοια για τους δράστες της κακόβουλης ενέργειας εναντίον του εντούτοις οι ανακριτές αποδίδουν τα ελατήρια της κακόβουλης ενέργειας σε επαγγελματικές διαφορές καθώς ο 36χρονος είναι διευθυντής νυκτερινού κέντρου.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=10376&catid=9#sthash.gVb6gT3R.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: