Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην Κύπρο

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι στην περιοχή Στρουμπί – Καθηκα – Αρόδες στην επαρχία Πάφου, επικρατεί  πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή δυστυχημάτων.



Επίσης όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος καθώς και ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά είναι ολισθηροί λόγω χαλαζόπτωσης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και παροδικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχόμενο καταιγίδας. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: