Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Βολές ΑΚΕΛ προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. "Το ΑΚΕΛ Πάφου δεν χάνει την υπομονή του"


"Απαντούμε σε δημοσιεύματα σχετικά με την Δημοτική μας Ομάδα στο Δήμο Πάφου, ότι στο ΑΚΕΛ ελεύθερα εντάσσονται όσοι ασπάζονται την ιδεολογία του, την πολιτική του πρακτική και την οργανωτική του δομή.


Όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε μέλη του κόμματος των εργαζομένων της Κύπρου. Δεν είμαστε ούτε κίνημα ούτε σύλλογος. Είμαστε και μένουμε στο ΑΚΕΛ για να στηρίζουμε τους πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς και άλλους αγώνες του Κυπριακού Λαού και στην προκειμένη περίπτωση, για υλοποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος, για μια καλύτερη Πάφο, για μια Πάφο Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2017 αντάξια των προσδοκιών μας.

Όσο ελεύθερα και εθελοντικά εντασσόμαστε στο ΑΚΕΛ, άλλο τόσο ελεύθερα αποχωρούμε. Λειτουργούμε δημοκρατικά και συλλογικά. Κανείς δεν νομιμοποιείται να θέτει τον εαυτό του, πάνω από το κόμμα. Για την Αριστερά είναι ξένες οι παραγοντικές συμπεριφορές.

Αν οποιοσδήποτε, αισθάνεται ότι δεν τον εκφράζει το κόμμα του, δεν τον δεσμεύουν το πρόγραμμα και οι αποφάσεις του, οφείλει να έχει το ήθος και το ανάστημα, να το εκφράσει και να αποχωρήσει έντιμα". 


ΑΚΕΛ Πάφου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: