Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αλλοδαπές οικιακές βοηθοί διατηρούσαν οίκο αναχής στο κέντρο της Λευκωσίας. Το υποστατικό ήταν ένας πραγματικός σκουπιδότοπος

Μεγάλη επιχείρηση του Ουλαμού πρόληψης εγκλημάτων μέρα - μεσημέρι στην καρδιά της Λευκωσίας, αποκάλυψε οικιακές βοηθούς που αν και εργοδοτούνται νόμιμα σε οικίες, προσφέρουν κατά την άδειά τους, ιδιωτικές υπηρεσίες σεξουαλικής απόλαυσης σε ηλικιωμένους.




Στενός αλλά αόρατος κορσές υποστατικού έγιναν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι αυτό λειτουργούσε ως οίκος ανοχής στην καρδιά μάλιστα της πρωτεύουσας. Σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ και του γραφείου καταπολέμησης εμπορίας προσώπων του αρχηγείου αστυνομίας, επέδραμαν στο υποστατικό μισή περίπου ώρα πριν από το μεσημέρι, πιάνοντας "επί το έργο" 5 γυναίκες ασιατικής καταγωγής.
Σύμφωνα με τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, Μιχάλη Γαβριηλίδη "Οι γυναίκες, δέχονταν πελάτες έναντι αμοιβής. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση από ζην από κέρδη πορνείας, μαστροπεία, διατήρηση οίκου ανοχής κ σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων"
Σ' ένα υποστατικό πέραν πάσης υποψίας στην οδό Αθηνών για τρείς και πλέον ώρες μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, έδιναν πραγματική μάχη με τις συνθήκες ανθυγεινής, για να περισυνελλέξουν τεκμήρια αφού ο χώρος δεν διέφερε πολύ από σκουπιδότοπο.
Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες υγιεινής ήταν πάρα πολύ άσχημες και επικίνδυνες για οποιονδήποτε χρησιμοποιούσε το μέρος"
Το σοκ για τα μέλη της αστυνομίας, ήταν ακόμη μεγαλύτερο, όταν διαπίστωσαν ότι οι 4 από τις 5 γυναίκες που εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού, εργοδοτούνται νόμιμα στην Κύπρο.
Στην περιοχή φαίνεται ότι εφαρμοζόταν ο νόμος της σιωπής, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πολλοί γνώριζαν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια της επιχείρησης πορνείας που έκρυβε το εν λόγο υποστατικό.


αλήθεια Online

Δεν υπάρχουν σχόλια: