Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Προσγειώθηκε η ΝΙΚΙ στην Λάρνακα

Με το σχηματισμό υδάτινης αψίδας υποδέχθηκε η Hermes Airports την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας ΝΙΚΙ στο αεροδρόμιο Λάρνακας που έφτασε γύρω στις 3 το μεσημέρι. Την υδάτινη αψίδα είχαν σχηματίσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου Λάρνακας τα οποία είχαν παραταχθεί στη πίστα εξυπηρέτησης αεροσκαφών, όταν το αεροπλάνο τροχοδρομούσε με προορισμό το κτίριο του αεροδρομίου.


Σε δελτίο Τύπου της αεροπορικής εταιρείας αναφέρονται δηλώσεις της Περιφερειακής Διευθύντριας Νοτίου Ευρώπης της Airberlin, Sussana Sciacovelli, η οποία είπε ότι «η Βιέννη αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό, τόσο για επαγγελματικούς σκοπούς όσο και για σκοπούς αναψυχής. Το νέο απευθείας δρομολόγιο, ανοίγει την πόρτα σε ακόμη περισσότερες συνδεδεμένες πτήσεις προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας αλλά και της Ευρώπης».
Πρόσθεσε πως «το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τα ελκυστικά ναύλα που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες ΝΙΚΙ και Airbelin, επέτρεψαν στις δύο αερογραμμές, να διεκδικούν ηγετική θέση στην αγορά, για τα δρομολόγια μεταξύ Γερμανίας και Αυστρίας».
Από την πλευρά του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Ltd Wes Porter καλωσόρισε τη NIKI στην Κύπρο και πρόσθεσε πως «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Λάρνακα έχει συμπεριληφθεί στο συνεχώς αναπτυσσόμενο πρόγραμμα δρομολογίων της αερογραμμής. Οι προσιτές τιμές, οι βολικές ώρες εκτέλεσης πτήσεων αλλά και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει η ΝΙΚΙ, θα αποτελέσουν χωρίς αμφιβολία, καθοριστικά στοιχεία για την επιτυχία του δρομολογίου Λάρνακα-Βιέννη» είπε.
Ανέφερε επίσης πως «ο μεγάλος αριθμός δρομολογίων προς διάφορους προορισμούς που διατίθενται μέσω των πτήσεων ανταπόκρισης της ΝΙΚΙ στο Αεροδρόμιο της Βιέννης, θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις επιλογές του ταξιδιωτικού κοινού».
Εξάλλου ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής είπε ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γι' αυτή την εξέλιξη. Το νέο δρομολόγιο της ΝΙΚΙ θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις ταξιδιωτικές επιλογές του επιβατικού κοινού για πτήσεις όχι μόνο προς τη Βιέννη αλλά και προς διάφορους προορισμούς της Ευρώπης μέσω του αεροδρομίου της Βιέννης».
Καλωσορίζουμε αυτή την εξέλιξη, είπε «ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ΝΙΚΙ» και ανέφερε πως «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού με όλους τους φορείς προκειμένου να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο το δίκτυο των κυπριακών αεροδρομίων με νέες αερογραμμές και νέα δρομολόγια».
Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται πως «η Αυστριακή αερογραμμή, που είναι μέλος του Ομίλου Airberlin, αρχικά θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα, από τη Βιέννη στην Κύπρο. Από τις 7 Μαΐου 2014, οι πτήσεις της NIKI προς τη Βιέννη, θα αυξηθούν σε τρείς εβδομαδιαίως, με δρομολόγιο το οποίο θα εκτελείται κάθε Τετάρτη».
Στο παρόν στάδιο το κοινό της Κύπρου, θα μπορεί να ταξιδέψει από την Λάρνακα στη Βιέννη, με απευθείας πτήσεις, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Για τις συγκεκριμένες ημέρες οι πτήσεις θα αναχωρούν από την Λάρνακα στις 15:25 και θα αφικνούνται στη Βιέννη στις 17:40. Οι πτήσεις επιστροφής, θα αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης στις 10:50 και θα αφικνούνται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 14:45.
Σημειώνεται ακόμα πως «το νέο αυτό δρομολόγιο είναι συνδεδεμένο με το πτητικό πρόγραμμα της Airberlin, γεγονός το οποίο προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου, τις καλύτερες πτήσεις ανταπόκρισης στο διεθνές δίκτυο που διαθέτει ο γερμανικός Όμιλος. Δρομολόγια ανταπόκρισης προς το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, το Αννόβερο, το Μόναχο, και τη Νυρεμβέργη, είναι τώρα διαθέσιμα σε πολύ βολικές ώρες, ενώ μεταξύ άλλων υπάρχουν πτήσεις ανταπόκρισης προς το Μιλάνο, τη Μόσχα, τη Ζυρίχη και τη Νέα Υόρκη».
Στο δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται επίσης ότι κρατήσεις για τις απευθείας πτήσεις από τη Βιέννη στην Κύπρο, μπορούν να γίνονται μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων ή μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας flyniki.com με το εισιτήριο να ανέρχεται στα €248 μετ' επιστροφής.

αληθεια online

Δεν υπάρχουν σχόλια: