Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ζητούν 20 χιλιάδες ευρώ από τον πολύτεκνο Αντρέα Ευστρατίου. Δείτε γιατί!!!

Απογοητευμένος δηλώνει στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ ο επιχειρηματίας Αντρέας Ευστρατίου από την Πάφο, αφού σήμερα έλαβε επιστολή από την Γενική Εισαγγελία η οποία τον ενημερώνει ότι η εκδικάστηκε η υπόθεσή του στο δικαστήριο και αποφράστηκε να καταβάλει τα μισά έξοδα με τα οποία χρεώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία για την επανεκτύπωση των ψηφοδελτίων στις προεδρικές εκλογές του 2013.



Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Οργανισμός των Βραβείων Γκίνες, διαπίστωσε ότι, ο Ανδρέας Ευσταθίου είχε χρησιμοποιήσει ως έμβλημα του στις προηγούμενες Προεδρικές εκλογές το λογότυπο του διεθνούς οργανισμού χωρίς να πάρει την σχετική άδεια. Ο κ. Ευστρατίου πριν μερικά χρόνια πήρε βραβείο Γκίνες για την κατασκευή νυφικού με την μεγαλύτερη ουρά, κάνοντας γνωστή και περήφανη την Κύπρο και ιδιαίτερα την Πάφο σε όλο τον κόσμο.

Αλήθεια, οι υπεύθυνοι διεξαγωγής των εκλογών γιατί δεν έκαναν τους σχετικούς ελέγχους πριν εκτυπώσουν τα ψηφοδέλτια κι έρχονται τώρα και ζητούν σε περίοδο κρίσης ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό για το λάθος που έγινε; Και μάλιστα, ζητούν το ποσό αυτό από ένα Πολύτεκνο οικογενειάρχη ο οποίος πρόσφερε και προσφέρει στον τόπο μας.
Ο Αντρέας Ευστρατίου φταίει για το λάθος ή οι αρμόδιοι των εκλογών που δεν φρόντισαν να ελέγξουν τα λογότυπα των υποψηφίων;

Άραγε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα κάνει παρέμβαση στο θέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: