Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κύπριος, Ρουμάνος ή Σριλανκέζος ο πατέρας του 5χρονου γιου της Ρουμάνας που πέθανε στο διαμέρισμά της στην Λάρνακα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, τα γραφεία επάρχων με μεγάλη ευκολία εγγράφουν νεογέννητα ως «αγνώστου πατρός», χωρίς την οποιαδήποτε έρευνα για να αποδειχτεί κατά πόσο υπήρχε γάμος στη μέση η όχι, επιπλέον ορισμένοι δήμοι τελούν πολιτικούς γάμους, χωρίς να ζητήσουν προηγουμένως το λεγόμενο χαρτί ελευθερίας.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η 40χρονη να δηλώσει ελεύθερη, την ώρα που ήταν ήδη παντρεμένη στη χώρα της και να νυμφευθεί άτομο από την Σρι Λάνκα.
Την ώρα που η 40χρονη μητέρα ήταν παντρεμένη με το πρόσωπο αυτό, το 5χρονο αγοράκι της ενεγράφη στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας ως αγνώστου πατρός.
Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα ο 5χρονος να βρεθεί ξαφνικά με τρεις πατεράδες, γιατί η μητέρα κατέθεσε στην Αστυνομία ότι αποκτήθηκε από σχέση με ομοεθνή της στην Κύπρο, ο μεγάλος της γιος ισχυρίστηκε ότι πατέρας του φέρεται Κύπριος επιχειρηματίας, ενώ τυπικά ο μικρός γεννήθηκε σε γάμο της μητέρας του με Σριλανκέζο.
Λύση στην υπόθεση, αναμένεται να δώσει με κατάθεση πρόσωπο το οποίο φιλοξενούσε τη 40χρονη και το παΐδι της για μερικούς μήνες.

http://www.tothemaonline.com/koinonia/oxi-me-ena-ute-me-dio-alla-me-tris-paterades#sthash.c7fABNt9.acLaLFay.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: