Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Εμπρησμός σε επιχείρηση και σχολείο στην Πάφο



Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου την φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε κλειστή επιχείρηση Go –cars, στην περιοχή Λίμνη της Πόλης Χρυσοχούς και χθες βράδυ στο 10ο Δημοτικό σχολείο Πάφου.


Συγκεκριμένα, σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση φωτιάς στην επιχείρηση Go cars. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Από τις περαιτέρω έρευνες διαφάνηκε ότι οι δράστες φέρεται να περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη τα αυτοκινητάκια της επιχείρησης, εκ των οποίων το ένα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ίχνη εύφλεκτης ύλης εντοπίστηκαν σε όλα τα οχήματα χωρίς ωστόσο να προκληθεί πυρκαγιά.

Στο μεταξύ χθες γύρω στις 21:00 το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία τέθηκε σε άμεση κινητοποίηση για φωτιά που ξέσπασε στο προαύλιο του Δημοτικού που βρίσκεται επί της οδού Νεαπόλεως, στην περιοχή Δασούδι.

Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε δύο μεγάλα σκυβαλοδοχεία στα οποία οι δράστες είχαν τοποθετήσει διάφορα άχρηστα υλικά προκειμένου να προκαλέσουν ζημιές.

Το ύψος της ζημιάς ανέρχεται στα 400 ευρώ, σύμφωνα με την ΠΥ.


κυπε