Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα παγκύπριας εκστρατείας της αστυνομίας



Συνεχίζονται οι συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων. 

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, συνεχίστηκαν χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας. 

Κατά τη διάρκεια του πιο πάνω χρονικού διαστήματος, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες και έγιναν 542 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, από τις οποίες 227 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 315 για άλλα τροχαία αδικήματα. Επίσης, παγκύπρια ελέχθησαν συνολικά 103 νυκτερινά κέντρα και έγιναν 106 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.α. Επίσης, ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.