Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα



Πέντε πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία στη Λεμεσό προς διαλεύκανση υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης άδειας εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.


Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβησαν χθες το απόγευμα σε συγκεκριμένη οικία, όπου διαμένουν αλλοδαποί για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία είχαν αφιχθεί στην Κύπρο με άδειες εργασίες ως οικιακοί βοηθοί σε διαφορετικούς εργοδότες, τους οποίους όμως, όπως ανέφεραν ανακρινόμενοι, δεν γνωρίζουν και ουδέποτε εργάστηκαν σε αυτούς.

Εναντίον των προσώπων αυτών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης βάσει των οποίων συνελήφθησαν. Συνελήφθη και 41χρονος Κύπριος, υπάλληλος γραφείου εξευρέσεως εργασίας, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο το οποίο ανέλαβε όλες τις διευθετήσεις και την εξασφάλιση των σχετικών αδειών για κάθοδό τους στην Κυπριακή Δημοκρατία, διαμονή και εργασία τους.

Σημειώνεται ότι, εντός των σχετικών φακέλων, φαίνεται να είχαν τοποθετηθεί πλαστά έγγραφα και πιστοποιητικά για να εξασφαλιστεί η άδεια εγγραφής τους στην Κύπρο.



κυπε