Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Δάγκωσε το αυτί του υπαλλήλου του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται ότι θα οδηγηθεί 53χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Επαρχία Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε σχέση με τον ακρωτηριασμό μέρους του δεξιού αυτιού 51χρονου υπαλλήλου του.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι η Αστυνομία διερευνά εναντίον του 53χρονου υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αφού σύμφωνα με την καταγγελία, δάγκωσε και απέκοψε μέρος του αυτιού του 51χρονου, κατά τη διάρκεια καβγά, λόγω κάποιων διαφορών που είχαν μεταξύ τους.
«Το θύμα εργαζόταν ως γκαρσόνι στο εστιατόριο του 53χρονου υπόπτου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ήρθαν σε διαπληκτισμό και στη συνέχεια καβγάδισαν στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος και κάτω από συνθήκες που επίσης διερευνώνται, να αποκοπεί μέρος από το δεξί αυτί του 51χρονου και να μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού», ανέφερε ο κ.Σωτηριάδης.
Το θύμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του αυτιού, ενώ η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10:30 σήμερα το πρωί.
Ανακρινόμενος ο ύποπτος, αν και παραδέχεται ότι επιτέθηκε στον υπάλληλο του, αρνείται ότι τον δάγκωσε στο αυτί.
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου.


http://ikypros.com/

http://ikypros.com/