Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Κλοπή σε βίλα Σαουδάραβα στην Μύκονο


Δυο 24ωρα μετά την «χρυσή» διάρρηξη στην εξοχική κατοικία μιας νεαρής Γαλλίδας στην περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου, στόχος έγινε και η πολυτελής κατοικία ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα στον Ορνό!
Μάλιστα, οι άγνωστοι κακοποιοί έπιασαν στον ύπνο την οικογένειά του και άρπαξαν πανάκριβους πολύτιμους λίθους!

Ο 31χρονος, η σύζυγός του και το μόλις έξι μηνών μωρό τους κοιμόντουσαν στην απομονωμένη πολυτελή μεζονέτα και δεν αντιλήφθηκαν τους δράστες, που παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του ισογείου και τρύπωσαν αθόρυβα μέσα. Οι εισβολείς άρπαξαν κοσμήματα, ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 145.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, χωρίς να τους αντιληφθούν ούτε ο υπάλληλος εταιρείας security που είχε αναλάβει καθήκοντα την ίδια ημέρα, αλλά ούτε και ο... σκύλος που είχε μαζί του!

Οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα οι ίδιοι που είχαν κλέψει από το σπίτι της 29χρονης Γαλλίδας μετρητά ύψους 25.000 ευρώ, 4.000 δολαρίων και 2.000 λιρών Λιβάνου και χρυσαφικά αξίας 130.000 ευρώ! Οι αλλεπάλληλες κλοπές και η ιδιαίτερα πλούσια λεία τους έχουν θορυβήσει τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μυκόνου, καθώς όλα δείχνουν ότι βρίσκονται στο έλεος οργανωμένης σπείρας που χτυπά πολυτελείς κατοικίες.