Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Δείτε τι μοιράζει ένας μυστηριώδεις φιλάνθρωπος


Αρθρογράφος δηλώνει στην Washington Post ότι τα τελευταία χρόνια ο άγνωστος φιλάνθρωπος έχει δώσει πάνω από 55.000 δολάρια σε
χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων τα οποία υπογράφει με το όνομα “Benny”. H Lynn παρακολουθεί τον άγνωστο “Βenny” από το 2013 όταν και ξεκίνησε να κάνει ρεπορτάζ γι αυτόν. Τότε ήταν που είχε αφήσει φιλοδώρημα 900 δολαρίων για λογαριασμό όχι πάνω από 100 ευρώ.
Σύμφωνα με την Statesman Journal το τελευταίο 100δόλαρο του Benny που βρέθηκε ήταν αυτό που ανακάλυψε σε κουτί από μπισκότα ο συνταξιούχος Jeff Phillips, ο οποίος ανάρρωνε από την δολοφονική επίθεση στο Orlando. “Η συμπεριφορά μου άλλαξε αμέσως από τότε. Μπορεί ο Benny να μην γιατρεύει από τον καρκίνο ή την τρομοκρατία όμως μου θυμίζει ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι στο κόσμο που κάνουν την διαφορά”, αναφέρει ο Phillips. O “Βenny” έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, δίνοντάς ελπίδα αλλά και καλλιεργώντας σε αυτούς το αίσθημα της προσφοράς, σημειώνουν άνθρωποι που τον παρακολουθούν να μοιράζει μυστικά 100δόλαρα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Πηγή: perierga.gr
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/perierga/349130/mystiriodis-filanthropos-moirazei-100dolara#.dpuf