Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Εντοπίστηκαν από την αστυνομία προϊόντα "μαϊμού"



Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων διενήργησαν χθες το πρωί έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε τρία υποστατικά σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα 42χρονου κάτοικου Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι εκεί φυλάσσονταν απομιμήσεις διαφόρων μαρκών ειδών ένδυσης και υπόδησης.

          Συγκεκριμένα, στο πρώτο υποστατικό εντοπίστηκαν 3,000 ζευγάρια υποδημάτων και φανελών τα οποία φαίνεται να είναι απομιμήσεις διαφόρων μαρκών. Επίσης εντοπίστηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές δύο κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
          Στο δεύτερο υποστατικό εντοπίστηκαν 2,000 ζευγάρια υποδημάτων και ειδών ένδυσης τα οποία φαίνεται να είναι απομιμήσεις διαφόρων μαρκών, ένα αυτοκίνητο τύπου βαν το οποίο ήταν φορτωμένο με διάφορα είδη υπόδησης τα οποία φαίνεται να είναι αντίτυπα, καθώς και 20 κιβώτια τα οποία περιείχαν διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία επίσης φαίνεται να είναι απομιμήσεις.  Στο τρίτο υποστατικό δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.
          Ο 42χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.